Dr Z och inspelning med Whatclub

Hade lite tur och fick tag på en Dr Z Maz 18 NR topp med en grym Zilla Studio Pro 2×12 låda med ett Vintage 30 och ett G12H element till ett bra pris. Det låter magiskt, och den tar pedaler otroligt bra. Kan bara rekommendera att kolla in Dr Z’s förstärkare.

Idag påbörjades ett projekt att byta ut elektroniken i min Joe Pass Emperor II. Ska också hitta nya mickar till den, lutar mot Gibson 57 Classic men vi får se vad det blir.

Whatclubs tredje fullängdare är också inspelad och ska mixas denna helg. Den kommer ut i början av sommaren hoppas vi, och kommer att innehålla lite roliga låtar som t.ex. Swing with a sting av Brent Mason och Django av Jukka Tolonen. Sen introducerar vi också en gammal klassiker i ny gypsyjazztappning, och så har jag bidragit med en egen låt.

Nu mot Eskilstuna och dagens gig, over and out.

// Jochum